Gå till...

Rabarbercard Netdesign grundades 2016, drivs av mig, Anette Söderqvist

Jag har alltid haft ett stort intresse av att få skapa med mina händer och startar upp det ena kreativa projektet efter det andra, till min närmste krets förfasa, men det är då jag mår som bäst.. att få se mina idéer ta form.

Jag började tidigt arbeta i restaurangbranschen som kallskänka och kock, samt varvat med butiksförsäljning. På senare år även utbildat mig till Visual Merchandiser och Florist, då jag gillar inredning både i hemmets inre vrå och ute i trädgårdar med olika växter. Jag har en stark drivkraft när det gäller återvinning och ekologiska produkter, då jag bland annat återvinner jeans och syr om till nya produkter.

Dessutom så är alla mina kort och tavlor, jeans korgar/ väskor alla handgjorda efter egen design, detta ger varje produkt ett unikt utseende. Flera av mina kort på Rabarbercard.se är specialbeställningar, för mig känns det personliga och unika extra roligt att få tillverka.

Min målsättning är att sälja kvalitetsmässigt bra produkter och hålla en hög servicegrad till en för kunderna bra prisnivå. Hoppas att du som kund skall uppskatta min hemsida där du kan beställa allt från styckvis till presentförpackningar. Jag vill underlätta ditt sökande genom att göra det så enkelt som möjligt för dig att finna unika personliga presenter att ge bort eller varför inte unna sig själv en present.

Om du inte nöjer dig med att besöka min internetbutik utan dessutom vill känna på produkterna och befinner dig i närheten, så är du hjärtligt välkommen till att besöka ateljén vid hemmet.         
Så slå gärna en pling först, så kommer vi överens om en passande tid. mobil 073-64 99 444. 

Välkommen in.