Våra leverantörer presenterar sig 


Scandinavian Herbs AB

Företaget startades upp år 2002 av Lasse Ohlsson. Detta skedde i en relativt småskalig enhet till en början med en produktserie innehållande cirka 20 produkter som introducerades för den svenska marknaden.

Företaget har vuxit löpande sedan 2002. Antalet produkter är idag 45st med inslag av hudvård, kroppsvård, fotvård samt kärleksprodukter. Försäljningen sker till huvuddel i Sverige men tendensen pekar åt att produkterna börjar slå sig till ro även i både Finland och Norge

Vi har funnits på marknaden i snart 16 år med våra egenvårdande friskvårdsprodukter. Vår affärsidé är att erbjuda parabenfria produkter, produkter som är fria från kemiska tillsatser. Scandinavian Herbs alla krämer och oljor är 100% naturliga. Dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor.
Vi konserverar naturligt med glykos, mjölkenzymer, E-vitamin och citronsyra. Produkterna tillverkas i Sverige med örter från Island. Örterna är av ypperlig kvalitet och handplockas i orörda naturområden långt ifrån föroreningar och mänsklig påverkan.
I framtiden ser vi företaget och vårt varumärke, Scandinavian Herbs, som ett välkänt namn hos de flesta inom Skandinavien och även utanför dess gränser. Företagets ambition är att erbjuda så många människor som möjligt våra naturliga produkter.

Vår förhoppning är att människor blir medvetna om riskerna i att använda kroppsvårdsprodukter som innehåller skadliga kemikalier och därför gör framtidsrealistiska val även när det gäller kroppsvårdande produkter. Vi hoppas att människor ska få en större insikt i vad de applicerar på sin kropps alla områden och genom det få dem att välja bättre alternativ.

Produkter som inte är allergiframkallande och irriterande för kroppen är grundtanken som driver oss framåt. Med återförsäljare över hela Sverige och mer ska vi göra så mycket vi kan för att upplysa människor om de alternativ som finns.